Индивидуални уроци

http://prekrasenstart.com/курсове/

Езиков център „Прекрасен старт“ предлага индивидуални уроци за всеки от вас. www.prekrasenstart.bg/курсове/ Опитайте индивидуалните уроци по немски език при нас. Ще работим по персоналните ви затруднения, мили курсисти. Ще се насладите на доброто отношение на нашите учители при индивидуалните уроци по немски език, ще ви помогнем за всички трудности при изучаване на езика – говорни трудности, трудности с четене и писане, трудности при разбиране на немския език от матерни носители на езика.

Помощ при затруднения с немския език чрез индивидуалните уроци

Ще окажем помощ при затруднения с произношението и това в лична онлайн сесия по компютъра. Уроците се провеждат чрез скайп. Ще бъдем ваша опора и подкрепа при изучаване на езика с всички тънкости. Уроците се провеждат в удобно за вас време като парите могат да бъдат преведени по Изипей или Еконт.

Ще отговорим на вашите нужди и индивидуални изисквания.

Обучение по утвърдени системи за изучаване на немски език                                              http://www.prekrasenstart.com

Ще учим по утвърдени учебни системи – “Schritte internatinal neu“, “Sicher“, за да постигнем резултати възможно най – бързо, така че да сте доволни от качеството и да бъдете удовлетворени от себе си. Работим с грижа към Вас. Всеки курсист за нас е специален. Ще грижим за него през целия процес на учене на езика от самото начало до достигане на желаното от него ниво. Добре дошли при нас!

Немския език е един прекрасен език за учене и обучение. Вие не само ще учите немски език, но и ще обогатите вашата обща култура, ще научите за традициите на Германия, Австрия и Швейцария. Ще се насладите на богат арсенал от филми, песни, записи на автентичен немски език. Ще започнете да говорите и разбирате немския език. Ще се наслаждавате на живата му и красива реч. Ще слушате радио записи, които са вмъкнати в самите учебници. Ще имате възможност да задавате интересни въпроси. https://www.brigitte.de/ Ще разширите знанията си и по английски, защото в немския език са навлезли изключително много англицизми. Заповядайте!   Курсове и Уроци по Немски език