Тел. 0886 20 69 89

Прекрасен старт

Онлайн езиков център „Прекрасен старт ЕООД“ стартира през 2023 година с амбициозната задача да предложи качествено обучение по немски език на своите курсисти. Ученето на езика отваря врата към света и е прозорец към една вселена от знания.

Всеки курс завършва със сертификат за съответното ниво и всеки курсист може да продължи нагоре да се развива и катери стълбичката на езика.

Безплатна консултация по имейл, свързана с въпросите на Немския език – prekrasenstart@abv.bg

Учене на език

Ученето на езика може да бъде много приятна задача, то може да доставя радост, да създава чувство на щастие и удовлетворение.

Ученето на езика може да се превърне в хоби, което в бъдеще може да стане и ваша професия. Ученето на езика в нашия онлайн езиков център се извършва от висококачествени преподаватели по специално изработена индивидуална методика.

Съобразяваме се с индивидуланите нужди на всеки курсист. Обръщаме внимание на персоналните затруднения и работим упорито по тях, без да губим фокус на удоволствието и вярата при ученето на езика. Развиваме качества като увереност в себе си при изучаването на езика.

Езикови сертификати

Сертификат за всяко ниво

Онлайн обучение

Учете немски език от всяка точка на света

Години опит

Kурсовете се водят от г-жа Анелия Ралева, дългогодишен преподавател по немски език. Завършила е българска и немска филология в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ и притежава сертификат за ниво C2 от Гьоте-институт, както и опит в чужбина.

Безплатна консултация по имейл, свързана с въпросите на немския език – prekrasentart@abv.bg

Езикови сертификати

Получавате сертификат

След завършване на всеки курс курсистът получава сертификат с оценка, която удостоверява завършването на курса с необходимите знания. Сертификатът е подписан и подпечатан от езиков център “Прекрасен старт ЕООД“, може да бъде разпечатан от всеки компютър на всеки принтер или изпратен по пощата.

За нас

„Прекрасен старт ЕООД“

Езиков център „Прекрасен старт ЕООД“ е онлайн езиков център. Вие можете да учите немски език от всяка точка на света от спокойната обстановка на вашия дом. Научно доказано е, че когато език се учи в спокойна обстановка, резултатите от обучението накрая са в пъти по-добри. Такова антистресово учене повишава успеваемостта.
Спокойствието на нашите преподаватели ще ви научи на един уравновесен и трезв подход към езика, без излишно напрежение и стрес, без критика и осъждане, с разбиране към индивидуланото темпо на учене на всеки курсист. Онлайн обучението е предназначено за заети и работещи хора, които ще спестят транспортно време и транспортни разходи, както не би било при провеждане на курс на живо.

за деца и възрастни

Курсове по немски за всяка възраст

Eзиков център „Прекрасен старт ЕООД“ предлага обучение на деца и възрастни като използва специaлни педагогически методи в зависимост от възрастовата група.

Зaпишете се за курс днес!

След завършване на всеки курс курсистът получава сертификат с оценка, която удостоверява завършването на курса с необходимите знания. Сертификатът е подписан и подпечатан от езиков център “Прекрасен старт ЕООД“, може да бъде разпечатан от всеки компютър на всеки принтер.

Запишете се за курсСвържете се с нас